Woningen

5. Huurbetaling en servicekosten

U betaalt iedere maand de huur aan ons. Het volledige huurbedrag dient voor de eerste dag van de maand te zijn betaald. 

U kunt de huur zelf overmaken of u kunt gebruik maken van een automatische incasso. Bij een automatische incasso betaalt u altijd op tijd en u weet tevens van tevoren wanneer de huur wordt afgeschreven.

LET OP: Bent u een nieuwe huurder dan dient u altijd de waarborgsom en de eerste maand huur zelf over te maken. Het bankrekeningnummer hiervoor staat vermeld in de huurovereenkomst artikel 1.6 welke u heeft ontvangen en ondertekend. 

De verhuurder mag jaarlijks de huurprijs verhogen van de door u gehuurde woning.

Voor de wettelijke regels voor huurverhogingen verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid.

Soms zijn er omstandigheden waardoor het niet lukt om uw huur op tijd of in één keer te betalen. Laat dit dan zo snel mogelijk aan ons weten via

administratie@beauvastgoed.nl. Wij zoeken samen naar een oplossing. Dit kan bijvoorbeeld een betalingsregeling zijn of een paar dagen uitstel. Het belangrijkste is dat u met ons in gesprek gaat om te voorkomen dat de achterstand oploopt.

Als uw betaling niet op tijd is dan ontvangt u een betalingsherinnering. Deze betalingsherinnering wordt automatisch vanuit ons systeem verzonden.

Hulp van de gemeente

Wilt u hulp bij het oplossen of voorkomen van uw schulden? Veel gemeentes bieden schuldhulpverlening aan. Kijk op de website van uw gemeente welke mogelijkheden er zijn.
Betaalt u momenteel via een automatische incasso en wilt u uw rekeningnummer wijzigen? Vul dan het formulier automatische incasso in.

Bij sommige huurwoningen betaalt u naast uw kale huurprijs een voorschot voor de servicekosten. Dit bedrag wordt met de jaarlijkse afrekening verrekend. Ieder jaar ontvangt u een afrekening van de daadwerkelijk gemaakte servicekosten. Dit kan leiden tot een bijbetaling of teruggave.

Heeft u vragen over de servicekosten? Neem dan contact met ons op via administratie@beauvastgoed.nl.

Geen antwoord op uw vraag?

Als uw vraag niet wordt beantwoord in de veel gestelde vragen, neem dan contact met ons op.